Wijn

“Slowly, slowly the sour grape becomes honey.”

We uiten altijd een grote aandacht voor wijn en de combinatie met het eten. Wilt u passende wijnen bij de gerechten dan zoeken we het karakter van de gerechten op, maar nog spannender we zoeken het karakter van de wijn in de keuken op. (Daar staan we al jaren om bekend)

Veel gasten weten onze keuzes te waarderen, omdat ze net een beetje anders zijn. Zo geven we minder gangbare wijnen een kans om zich perfect te laten aansluiten bij onze keuken. Soms haaks op het gerecht, soms met dezelfde nuances. Wijnen uit de klassieke wijngebieden, maar vooral ook de onontdekte streken.

Wijnliefhebber? Of nog nooit echt in wijn verdiept?

Alle wijnen die wij serveren kennen wij door en door… We kunnen u dus veel vertellen, maar zullen u ook zeker niet vermoeien met wat u al weet. Dat voelen we dan aan…

We bezoeken veel wijnmakers, beurzen en proeven veel. De wereld van de wijn is enorm breed en we blijven ons met het team ontwikkelen. Alles wat we proeven en interessant vinden nemen we mee naar de praktijk. Er zit dus wat ‘voorstudie’ in uw glas, maar vooral een no-nonsense kijk op wijn.

“There is a silent revolution taking place..”

Podium serveert bij de menu’s passende wijnen per glas.

Tevens beschikken wij over de ‘Podium 200’ een diverse wijnkaart met 200 wijnen die wij interessant vinden.